×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus: 'Ik ga nooit meer de rode loper op'

13.09.2016 -

Miley Cyrus heeft besloten om rode lopers af te zweren. 'Ik doe het nooit meer.'


Dat vertelt ze in het blad Elle. Miley vindt het ongepast om op de glitter en glamourevenementen in de schijnwerpers te staan terwijl er volgens de zangeres zoveel mensen in de wereld lijden. 'Ik doe het nooit meer. Waarom, als er mensen dagelijks omkomen van de honger, sta ik op een rode loper? Omdat ik belangrijk ben? Omdat ik beroemd ben? Zo ben ik niet', vertelt Miley het tijdschrift.

De 23-jarige Amerikaanse zangeres en actrice zet zich in haar vrije tijd graag in voor de daklozen en LHBTI-jongeren met problemen. Dat doet ze via haar stichting The Happy Hippie. 'Ik kon niet slapen, ik voelde me schuldig. Ik probeer zoveel mogelijk te doen met Happy Hippie', aldus Miley.

Veel tijd voor al het vrijwilligerswerk heeft ze niet want ze keert het volgende seizoen terug als jurylid bij de Amerikaanse versie van The Voice en is volgend jaar te zien op het witte doek in de speelfilm Crisis In Six Scenes van Woody Allen.

Foto: Instagram Miley Cyrus

Reacties