×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Actrice Amanda Seyfried verloofd

13.09.2016 -

Amanda Seyfried is verloofd. Zij en haar vriend Thomas Sadoski stappen in het huwelijksbootje.


Dat bevestigt het stel aan US Weekly. Dit is het eerste huwelijk voor Amanda. De Mean Girls-actrice werd op 6 september in New York gefotografeerd met een dunne gouden ring om haar linkerringvinger.

'Tommy en Amanda zijn pas verloofd en deelden het vreugdevolle nieuws met hun vrienden en familie' aldus een ingewijde tegen US Weekly. Het stel ontmoette elkaar in juni 2015 tijdens de repetities van de theatershow The Way We Get By. Kort na de show speelden Amanda en Thomas samen in de speelfilm The Last Word. Op de set van die film sloegen de vonken over.

Tot september vorig jaar had de 30-jarige Amanda een relatie met acteur Justin Long, deze relatie hield twee jaar stand. De 40-jarige Sadoski scheidde vorig jaar oktober van zijn vrouw Kimberly Hope, na een huwelijk van acht jaar.

Foto: BuzzE

Reacties