×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jamie Oliver haalt flink uit naar nieuwe Britse premier

13.09.2016 -

Jamie Oliver is teleurgesteld in de nieuwe Britse premier Theresa May.


Dat meldt het Britse dagblad The Mirror. De chefkok is zwaar teleurgesteld dat premier May geen paal en perk stelt aan reclames voor junkfood en een verbod op het verkopen van snoepgoed bij de kassa in supermarkten. 'Een vreselijke misser van Theresa May. Onvergeeflijk. Ze heeft alle kinderen, alle ouders, iedereen in de steek gelaten', aldus een woeste Jamie.

De 41-jarige Jamie is wel blij dat de regering van May frisdranken zwaarder gaat belasten om consumenten te ontmoedigen de zoete drankjes te drinken. 'Maar buiten dat is er niks. Hetzelfde gelul wat al 20 jaar niet werkt', zei Jamie. De kok zet zich met The Food Revolution in om gezond eten voor iedereen, met name kinderen, toegankelijk te maken.

Jamie liet weten dat hij een eventuele uitnodiging van de Britse premier niet zal afslaan: 'Lijkt me prima met haar af te spreken maar ik weet niet of zij dat ziet zitten want ik heb niets aardigs te zeggen. Niets!'.

Foto: BuzzE

Reacties