×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Fout Amerikaanse tv: Chantal Janzen aangezien voor vrouw Rico Verhoeven

13.09.2016 -

Chantal Janzen kan hier niet over straat zonder herkend te worden, maar in Amerika is dat duidelijk anders. Zij was bij het gevecht van kickbokser Rico Verhoeven en werd aangezien voor zijn vrouw door een Amerikaanse commentator.


Chantal was in New Jersey om Rico te zien winnen in New Jersey. De presentatrice deelt nu een video op Facebook van het televisiefragment. Daarin zien we de blije Rico die zijn overwinning viert. Chantal staat in de ring en zodra de kickbokser met haar gaat praten zegt de commentator: 'Rico Verhoeven viert het met zijn vrouw Jackie.'

Chanti kan er gelukkig wel om lachen, zo lijkt het. 'Oei, zelfs Amerikaanse presentatoren maken fouten. Niet zijn vrouw Jacky', schrijft ze bij de video. Ze sluit het bericht af met de hashtag please don't kill me Jacky - vermoord me alsjeblieft niet Jackie. 

Rico en Chantal zijn allebei getrouwd. Chantal met haar Marco en Rico met Jacky Duchenne. 

Het is niet de eerste keer in korte tijd dat een Nederlandse vrouw voor de echtgenote van iemand anders wordt aangezien. Afgelopen Olympische Spelen werd onze koningin Máxima aangezien voor de vrouw van Dorrian van Rijsselberghe.

Foto: Facebook Chantal Janzen

Reacties