×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick en Simon ontvangen 100%NL Oeuvre Award

12.09.2016 -

Nick en Simon zijn in de prijzen gevallen. Het zangduo heeft voor al hun werk de 100%NL Oeuvre Award ontvangen.


Die kregen ze uit handen van Winston Gerschtanowitz. 100%NL laat weten dat de presentator speciaal mt een speedboot naar Volendam ging om de mannen te verrassen. Daar riep hij Nick en Simon met een magafoon naar buiten.

Het Volendamse duo plaatste een foto van het moment op Instagram. 'Wat een prachtige award kregen we net van Winston', schrijven ze erbij. 'Een prachtige kroon op het werk. Bedankt allemaal!'

'Meestal is een Oeuvre Award een afsluiting, natuurlijk sluiten we nu de eerste 10 jaar af. Maar we zijn zeker van plan om er nog 10 jaar aan vast te plakken', laat Nick weten aan 100%NL. Ook Simon ziet nog 10 jaar zingen met maatje Nick prima zitten. 

Het zangduo is dit jaar 10 jaar samen. Voor die 10 jaar hebben ze deze prijs nu gekregen. 

Net Nick en Simon overvallen met een 100%NL oeuvre award. Komend vanaf het water op een Chapman.

Een foto die is geplaatst door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

Foto: Instagram Nick en Simon

Reacties