×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sterren herdenken 9/11

11.09.2016 -

Het is 11 september. 15 jaar geleden werden twee vliegtuigen gekaapt en vlogen vervolgens de Twin Towers van het World Trade Center in New York City binnen. Ook het Pentagon in Washington D.C. werd geraakt. Vandaag herdenken de sterren deze dag die alles veranderde.


De terroristische aanslagen staan bij veel mensen nog vers in het geheugen. Op social media vertellen de sterren waar zij waren, wat ze voelden en wie ze herdenken op deze trieste dag. 

 

#September11 #neverforget

Een foto die is geplaatst door Adriana Lima (@adrianalima) op

 

In honour of those that lost their lives and the loved ones they left behind. #911

Een foto die is geplaatst door J A M A I (@jamailoman) op

 

 

Een foto die is geplaatst door TatjanaSimic (@tatjanasimic_official_account) op

 

We will always remember ....

Een foto die is geplaatst door Hugh Jackman (@thehughjackman) op

 

To all the families. To my fellow New Yorkers. To all on this day. I recall and grieve with you. X, SJ

Een foto die is geplaatst door SJP (@sarahjessicaparker) op

 

9/11 Was ik aan het repeteren voor de musical Aida. De halve cast & creatives waren Amerikanen uit NewYork. We zagen het 2e vliegtuig zich in de 2e toren boren . Verbijstering en ongeloof bij ons en complete paniek bij mijn Amerikaanse collega's. Iedereen begon naar huis te bellen maar New York lag plat . We kregen die dag vrij. De volgende dag om 10 uur was iedereen weer aanwezig . We stonden in een kring, hielden elkaars handen vast. Verstild. Keith Batten, onze geweldige Amerikaanse regisseur vroeg ons te bidden. Dat deden we. Daarna zei hij; de shows op Broadway gaan vandaag door, en wij gaan ook door. Wij laten ons leven niet afpakken. And so we did. Die kracht, eensgezindheid en zelfs liefde voor de mensheid die ik op dat moment voelde zal ik nooit vergeten . #nineelevenmemorial Op dat we nooit vergeten. #democratie #vrijheid #leven

Een foto die is geplaatst door Antje Monteiro (@antjemonteiro) op

 

#Nyc #tributelight 3pm to Midnight #september11 #neverforget #honor #15yearslater #RIP

Een foto die is geplaatst door Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) op

 

9/11 #neverforget

Een foto die is geplaatst door ShannenDoherty (@theshando) op

Foto: Instagram Oprah Winfrey

Reacties