×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ewan McGregor zal niet snel weer regisseur zijn

11.09.2016 -

Ewan McGregor zal niet snel een nieuwe regieklus aannemen. De Schotse acteur, die met American Pastoral op het filmfestival van Toronto zijn debuut als regisseur maakt, vindt dat het te veel tijd in beslag neemt.


'Aan de ene kant is het een ongelooflijke ervaring en zou ik het zo weer doen. Maar aan de andere kant is het enorm tijdrovend. Het kost je zo zestien, zeventien, achttien maanden van je leven', zegt Ewan tegen de BBC.

Het regisseren van een film was bovendien niet zomaar een makkelijke klus. Het voelde volgens Ewan alsof hij tegelijkertijd 'echtgenoot, vader en mens' probeerde te zijn. 'Ik veronderstel dat het daarom vijftien jaar heeft geduurd voordat ik het heb gedaan.'

Voor American Pastoral, een verfilming van het gelijknamige boek van Philip Roth, nam Ewan niet alleen plaats op de regisseursstoel. Hij speelt zelf een van de hoofdrollen naast actrices Jennifer Connelly en Dakota Fanning.

Foto: BuzzE

Reacties