×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Hagrid' moet flink afvallen voor operatie

11.09.2016 -

De kilo's vliegen eraf bij acteur Robbie Coltrane. De 66-jarige Brit, vooral bekend van zijn rol als de halfreus Rubeus Hagrid in de Harry Potter-films, moet gedwongen bijna 45 kilo afvallen zodat hij kan worden behandeld aan artrose in een knie.


Coltrane is inmiddels zo'n 38 kilo kwijt, laat hij weten aan de Daily Mail. De acteur moet wel, want zonder de knie-operatie zal hij waarschijnlijk nooit meer normaal kunnen lopen. Nu maakt hij al noodgedwongen gebruik van een wandelstok. 'Ik heb elke dag constant pijn', aldus Coltrane. 'Mensen zullen zich wel afgevraagd hebben waarom ik zo voortstrompel maar dit is dus de reden.'

Bij een kijkoperatie kwam Coltranes kwaal aan het licht. 'Ze ontdekten dat ik geen kraakbeen meer had in een van mijn knieën. Het is volledig uiteengevallen', aldus de Brit.

Tijdens het filmen van zijn laatste klus, de nieuwe Channel 4-dramaserie National Treasure, verloor Coltrane ruim twaalf kilo. 'Dat is wel grappig omdat er soms een maand tussen bepaalde scènes zat. Je ziet echt mijn gezicht veranderen. De mensen van de make-up merkten het ook op.'

Foto: BuzzE

Reacties