×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kinderen Victoria Beckham verrassen moeder voor haar modeshow

11.09.2016 -

Het is New York Fashion Week en daar kan Victoria Beckham niet ontbreken. De modeontwerpster heeft vandaag haar show en haar kinderen besloten haar daarom te verrassen.


De Beckham-telgen lieten een speciaal briefje achter voor hun moeder. 'Voor mammie, veel succes met de show. We houden van je, Brooklyn, Romeo, Cruz en Harper xxx', staat er op het briefje. 

Victoria kan haar geluk niet op. 'Ik voel me geliefd vanmorgen', schrijft ze bij een foto van het briefje op Instagram. Ze bedankt ook haar man David voor het briefje. 

Vandaag wordt de collectie van Victoria getoond op de Fashion Week in de Amerikaanse stad. Het is wel een heftige dag voor Vic om haar show te houden, aangezien het 11 september is. Vandaag is het 15 jaar geleden dat de aanslagen op de Twin Towers waren in de stad. Victoria plaatste een video van een Amerikaanse vlag om ook de aanslagen te herdenken. 

 

Feeling loved this morning I love you @davidbeckham @brooklynbeckham X Kisses from NY VB #VBSS17 #NYFW

Een foto die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

 

As a designer showing on tomorrow's important anniversary, I commemorate the victims of the September 11 attacks.

Een video die is geplaatst door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Foto: Instagram Victoria Beckham

Reacties