×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zwangere Janet Jackson moet het rustiger aan doen

11.09.2016 -

De zwangere Janet Jackson moet het rustiger aan gaan doen. Dat heeft haar dokter haar geadviseerd.


Dat meldt E! News. De 50-jarige zangeres is zwanger van haar eerste kindje en mag volgens bronnen niet te veel hooi meer op de vork nemen. 'Het gaat wel goed met Janet, maar ze rust nu veel', aldus de bron tegen E!.

De zwangerschap van Jackson werd in mei bekend, maar verder komt er maar mondjesmaat informatie naar buiten over hoe het gaat. Volgens broer Tito Jackson moesten Janet en haar man Wissam Al Mana heel erg wennen aan het idee dat ze ouders zouden worden. 'Nu hopen ze dat het een gezonde baby zal zijn', zei Tito een paar weken terug tijdens een interview.

Foto: Instagram Janet Jackson

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!