×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver aan de 'drugs'

10.09.2016 -

Nicolette Kluijver is aan de beterende hand en ligt niet meer de hele dag in bed door haar longontsteking. De presentatrice zit weer gewoon in de keuken bij haar man Joost, waar ze samen aan de 'drugs' gaan.


'Zojuist betrapt op drugsgebruik', schrijft Nicolette bij een foto van haarzelf op Instagram. Op het kiekje houdt ze een fles hennepzaadolie vast. Volgens de presentatrice is dat hartstikke gezond. 

Afgelopen week belandde Nicolette in het ziekenhuis. Er werd gevreesd voor een longembolie, maar uiteindelijk bleek dat ze een longontsteking had. 

 

Zojuist betrapt op #drugsgebruik #superfood #ikliegniet #echtgezond #hennepzaadolie

Een foto die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Foto: Instagram Nicolette Kluijver

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!