×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw record: Bruce Springsteen treedt langer dan vier uur op

10.09.2016 -

Bruce Springsteen heeft zijn eigen record verbeterd. De muzikant stond in Philadelphia langer dan vier uur op het podium.


Het is het langste concert dat de band, ook bestaande uit de E Street Band, ooit gaf in de Verenigde Staten.

Volgens Philadelphia Daily News duurde het concert van The Boss woensdagavond vier uur, drie minuten en 46 seconden. Dat is bijna vier minuten langer dan het concert dat de band op 30 augustus gaf in het stadion in New Jersey. Vrijdagavond staat Bruce Springsteen nogmaals in Citizens Bank Park in Philadelphia. Op de setlist staan 34 nummers, blijkt uit zijn site.

De allerlangste show die Bruce Springsteen ooit gaf duurde vier uur en zes minuten. Dat was in de Finse hoofdstad Helsinki.

The Boss, die op 14 juni op het Malieveld in Den Haag stond, rondt zijn Amerikaanse en Europese tournee The River Tour woensdag af in Foxborough in Massachusetts. Daar mag hij tot 23.30 uur op het podium blijven staan. Foxborough verlengde deze week de vergunning met een kwartier.

Foto: BuzzE

Reacties