×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meat Loaf annuleert concert in Ahoy Rotterdam

09.09.2016 -

De Amerikaanse rockzanger Meat Loaf heeft zijn concert in Ahoy Rotterdam geannuleerd. De reden hiervoor is niet bekend.


Concertorganisator Greenhouse Talent bevestigt een bericht van AD dat Meat Loaf op 1 maart niet naar Nederland komt.

De laatste keer dat de inmiddels 68-jarige Meat Loaf optrad in Nederland was tijdens zijn afscheidstournee in 2013. De zanger, die werd geboren als Marvin Lee Aday, kondigde toen aan dat het reizen hem te veel werd.

Vrijdag bracht Meat Loaf zijn plaat Braver Than We Are uit. Hij werkte daarvoor samen met zijn vriend en ontdekker Jim Steinman. Aan de BBC vertelde hij deze week dat hij last heeft van een beknelde zenuw in zijn rug. Hij kwam met een wandelstok naar de radiostudio.

Afgelopen juni zakte de rockster tijdens een optreden in Canada in elkaar. Geruchten over zijn gezondheid staken ook toen de kop op. De zanger liet na het optreden via Facebook weten dat hij uitgedroogd en vermoeid was.

Foto: BuzzE

Reacties