×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zo ziet de clip van Gordon en Gerard Joling eruit

09.09.2016 -

Gordon en Gerard Joling hebben eindelijk een duet opgenomen. Hun lied Eenzaam en Alleen komt op het album van Gordon te staan, die afscheid gaat nemen van zijn zangcarrière.


De twee hebben nu alles uit de kast gehaald voor hun videoclip. In witte pakken schitteren ze voor de camera. Geer laat een foto zien van de clip. 'We zijn druk bezig met opnames van de videoclip voor het duet 'Eenzaam en Alleen', wat ik samen met Gordon heb opgenomen voor zijn laatste album. Is het niet om te gieren?' 

Ook Gordon licht een tipje van de sluier. Hij deelde een video waarin te zien is dat hij bezig is met de opnames van de clip. Dit is een van de laatste nummers dat Gordon uit gaat brengen. Zijn laatste album komt eind deze maand uit. 

 

Clipopname samen met Gordon Eenzaam en Alleen

Een video die is geplaatst door Gerard Joling (@gerard_joling) op

 

Foto: Instagram Gerard Joling

Reacties