×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gouden film: Meester Kikker

09.09.2016 -

Er is er weer een nieuwe gouden film bij in Nederland. De film Meester Kikker heeft meer dan 100.000 bezoekers getrokken.


Dat hebben het Nederlands Film Festival en distributeur Dutch FilmWorks vrijdag bekendgemaakt. De onderscheiding werd vrijdag door producent Burny Bos uitgereikt aan hoofdrolspeelster Yenthe Bos.

Meester Kikker vertelt over een meester (Jeroen Spitzenberger) die af en toe zomaar in een kikker verandert. Zijn klas beloofd hem te helpen zijn geheim te bewaren, vooral voor het gemene schoolhoofd Stork (Paul R. Kooij). De film draait in 110 Nederlandse bioscopen.

Het is de zevende Gouden Film die dit jaar is uitgereikt.

Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!