×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Pikante kiekjes: Mariah Carey in bad

09.09.2016 -

Mariah Carey draagt vaak weinig verhullende outfits, maar nu gaat de zangeres helemaal naakt. Alleen wat bubbels in het bad waar ze in ligt kunnen het lichaam van de blonde schone nog bedekken.


'Ik kom net thuis na een lange avond in de studio', schrijft ze bij de foto van zichzelf. En de diva doet ook meteen een aankondiging.

'Er komt binnenkort nieuwe muziek aan', laat ze ook weten. De zangeres is zelf in ieder geval heel erg enthousiast, want ze zet er een vrolijke 'Jeej!' achteraan. 

Op de tweede foto, waar Mariah een zelfbenoemde Bubbeltjestijdselfie schiet, kiest ze pas echt voor een riskant plaatje. Haar volle boezem is bijna in alle glorie te bewonderen. 

 

Just got home after a long night at the studio!!!!! New music coming soon yayyyyyy

Een foto die is geplaatst door Mariah Carey (@mariahcarey) op

 

Bubbly times selfie

Een foto die is geplaatst door Mariah Carey (@mariahcarey) op

 

Foto: Instagram Mariah Carey

Reacties