×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zieke Nicolette Kluijver ligt niet alleen in bed

09.09.2016 -

Nicolette Kluijver is ziek en moet daarom in bed blijven. Gelukkig heeft ze gezelschap en hoeft ze zich niet te vervelen. Haar drie kids liggen lekker bij mama in bed.


'Wij blijven nog even liggen', laat Nicolette bij de foto met haar kroost op Instagram. De pesentatrice is duidelijk blij met het gezellige gezelschap. 'Nu al een superdag.' 

De presentatrice werd onlangs opgenomen in het ziekenhuis omdat ze pijn had in de sonde van haar borst. Er werd eerst gevreesd voor een longembolie, maar waarschijnlijk heeft Nicolette een longontsteking. 

Nicolette heeft drie kinderen samen met echtgenoot Joost Staudt. Dochter Isabella Floortje van bijna 4 en tweeling Jesse Joost en Ana-Sofia Isabella van bijna 2. 

Foto: Instagram Nicolette Kluijver

Reacties