×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Iman heeft zwaar jaar na overlijden David Bowie

09.09.2016 -

Iman, de weduwe van David Bowie, heeft een zwaar jaar achter de rug. In een jaar tijd overleden haar moeder en haar man.


Het voormalig model gaf woensdagavond een kort interview aan het Amerikaanse tijdschrift US Weekly.

Het was de eerste keer sinds het overlijden van Bowie dat Iman in het openbaar verscheen. 'Het gaat redelijk met me', vertelde de weduwe van Bowie. Ze droeg een gouden ketting met de tekst 'David' en vertelde dat ze de halsketting tot haar dood zal dragen. Iman en David Bowie trouwden met elkaar in 1992 en kregen samen een dochter, Alexandra Zahra Jones, die vorige maand haar 16e verjaardag vierde.

'Mijn moeder is vorig jaar overleden en David in januari. Het is en zware tijd geweest', aldus Iman. Het 61-jarige voormalige supermodel geboren in Somalië, bezocht woensdag een moedeshow van de ontwerper Tom Ford in New York.

Iman publiceerde later een foto op Instagram van haar samen met voormalig model Cindy Crawford en schreef blij te zijn buiten de deur te zijn geweest.

Foto: Instagram Iman

Reacties