×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Beyoncé een van de machtigste zakenvrouwen volgens Forbes

09.09.2016 -

Tijdschrift Forbes heeft zangeres Beyoncé benoemd tot een van de machtigste zakenvrouwen. Bey heeft plek 51 op de lijst gehaald.


De ranglijst werd donderdag gepresenteerd. De zangeres is de enige beroemdheid en hekkensluiter op de lijst, waar verder topvrouwen uit het bedrijfsleven op voorkomen. 'Queen Bee', zoals de zangeres ook wel wordt genoemd, staat voor het eerst op de prestigieuze ranglijst.

Volgens het tijdschrift was 2016 hét jaar van Beyoncé: 'Niet alleen schreef ze geschiedenis door als eerste vrouwelijke artiest 12 singles in de Billboard top 100 te hebben maar ze is ook een zeer geslaagde zakenvrouw', aldus het blad.

Op de eerste plaats staat dit jaar de 54-jarige Mary Barra. Zij is de bestuursvoorzitter van het Amerikaanse automobielbedrijf General Motors. Barra wordt op de hielen gezeten door de in India geboren Indra Nooyi, die bestuursvoorzitter is van de Amerikaanse levensmiddelengigant PepsiCo.

Foto: Instagram Beyoncé

Reacties