×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Actrice Lacey Chabert bevallen van dochter

09.09.2016 -

Mean Girls-actrice Lacey Chabert is bevallen. Ze heeft een wolk van een dochter gekregen met de naam Julia Mimi Bella.


Dat maakte ze bekend via haar Instagramaccount. Het meisje is het eerste kind dat de 33-jarige actrice samen met haar man David Nehdar heeft. De kleine Julia werd vorige week donderdag op 1 september geboren, laat Lacey weten.

'Een week geleden werd ik moeder van deze kostbare engel', schrijft ze onder de foto van het meisje. Ze vervolgt door te schrijven dat het kind een langgekoesterde wens was: 'Julia, je bent mijn diepste wens die in vervulling gaat. Ik hou meer van je dan ik ooit zal kunnen zeggen. Welkom in deze grote mooie wereld lieve meid', aldus kersverse moeder Lacey.

Lacey was afgelopen maanden op talloze Instagramfoto's te zien met haar zwangere buik. Al schreef ze vlak voor de bevalling dat de laatste week haar zwaar viel en ze nu wel klaar was om te bevallen.
 

 

 

Foto: Instagram Lacey Chabert

Reacties