×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Melissa George in ziekenhuis na ruzie met partner

09.09.2016 -

Grey's Anatomy-actrice Melissa George is in het ziekenhuis beland. De actrice had een ruzie met haar partner en die zou haar naar verluidt het ziekenhuis in hebben geslagen.


Grey's Anatomy-actrice Melissa George is donderdag na een vechtpartij met haar partner opgenomen in het Cochin ziekenhuis in Parijs, zo meldt Paris Match.

De 40-jarige Melissa belde woensdagnacht vanuit huis de politie en vertelde de dienders dat ze was aangevallen en mishandeld door haar vriend, de Franse ondernemer Jean-David Blanc. Op donderdag is Melissa voor 24 uur opgenomen in het ziekenhuis ter observatie.

Melissa is behandeld voor een opgezwollen gezicht, misselijkheid en duizeligheid, zo blijkt uit het rapport van de Parijse politie. Ook vertelde ze last te hebben van pijn over haar hele lichaam als gevolg van het handgemeen.

Melissa en Jean-David zijn sinds 2011 samen en hebben twee zoons: de 2-jarige Räphael en de 10-maanden oude Solal. Woordvoerders van de actrice wilden nog niet op het incident in Parijs reageren.

Foto: Instagram Melissa George

Reacties