Katy Perry betaalt eerste jaar studie overlevende Orlando

Katy Perry was zo geïnspireerd door het verhaal van een van de overlevenden van de schietpartij in Orlando dat ze besloot een goede daad te doen. Ze gaat het eerste jaar van de studie van de man betalen.

Katy Perry verraste in de talkshow van Ellen DeGeneres een overlevende van de schietpartij van afgelopen zomer in een nachtclub in Orlando, Florida. De 31-jarige zangeres besloot Tony Marrero een handje te helpen met het oppakken van zijn leven.

Tony werd tijdens de schietpartij vier keer geraakt. Bovendien verloor hij zijn beste vriend. Marrero vertelt aan Ellen dat hij fan is van Katy en dat haar muziek hem door de moeilijke periode van zijn revalidatie heen heeft geholpen. Op dat moment komt Perry tevoorschijn.

Katy kan haar tranen niet bedwingen terwijl ze Tony een knuffel geeft. 'Je verhaal is heel inspirerend', zegt de emotionele zangeres. 'Ik heb gehoord dat je creatief bent, net als ik, en dat je dromen hebt die wilt vervullen. Ik heb gehoord dat je naar de filmacademie wilt gaan, dus ik wil persoonlijk de kosten voor je eerste jaar betalen.'

Tijdens de schietpartij op 12 juni in de homobar Pulse schoot de 29-jarige Omar Mateen 49 mensen dood en verwondde hij 53 anderen.