×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sofia Richie en Justin Bieber hebben 'speciale relatie'

08.09.2016 -

Sofia Richie zegt dat ze een speciaal relatie heeft met vriendje Justin Bieber. Tot nu toe hebben de twee nog niet veel losgelaten over hun liefde.


 De 18-jarige dochter van zanger Lionel Richie vertelt in een interview met Billboard waarom ze haar vriendje zo leuk vindt.

'We hebben een speciale relatie. Het is heel makkelijk om met Justin te praten. En dat is moeilijk te vinden bij mensen in Los Angeles', aldus Sofia, die verder niets kwijt wil over de 22-jarige Bieber.

Sofia, die al sinds haar vijfde zingt en sinds haar zevende piano speelt, is niet van plan om binnenkort een duet op te nemen met Justin. Na les van Beyoncé's zangcoach en tijd in de studio met haar zwager Joel Madden, werd het Richie te veel en zag ze een muziekcarrière even niet meer zitten.

'Er was te veel druk. Iedereen had zijn idee over hoe mijn muziek zou moeten klinken en ik wilde gewoon een individu zijn. Ik nam een stapje terug en zei: Ik moet dit even heroverwegen.' En dat zal Lionel jammer vinden. Sofia vertelt hoe haar vader haar subtiel richting een zangcarrière probeert te sturen door haar onverwachts voor de neus van sterren als Pharrell Williams te duwen. Maar het liefje van Bieber zegt veel liever modeontwerper te worden.

Foto: Instagram Sofia Richie

Reacties