×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gordon geeft af op uiterlijk Barbie

08.09.2016 -

Gordon schrok ervan hoe Barbie, oftewel Samantha van der Plas, eruit ziet. De zanger vindt het niet om aan te zien en deelt zijn mening met de wereld op Facebook.


'Ik zit met ongeloof naar de promo te kijken van Barbie (Samantha) en haar man Michael. De arts die hiervoor verantwoordelijk is dient onmiddelijk uit zijn functie gezet te worden', tikt Goor op het sociale medium. 

Barbie heeft het ook gezin en heeft meteen een weerwoord. 'De mening van Gordon... Tja. Ook Gordon heeft een mening over ons uiterlijk. En tja... het maakt me niet uit. Je hóeft mij (en Michael) niet leuk of mooit te vinden.' Maar Samantha is een stuk liever voor Gordon dan hij voor haar is. 'En misschien had je harde woorden terug verwacht Gordon, maar helaas ik vind jou shows wel leuk en je bent geen lelijke vent om te zien. Ben ook naar de Toppers geweest en vond het geweldig.' 

De realityster gaat zelfs nog een stapje verder en overlaadt de zanger met complimenten. 'Je inzet voor de eenzaamheid van de ouderen is heel bijzonder. Jij en Geer maken er een feestje van. Nou... tot zien dan maar schat. Bij Hotter Than My Daughter zal het wel worden.' 

 

Foto: Facebook Gordon en Instagram Samantha en Michael van der Plas

Reacties