×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Ellen DeGeneres en Britney Spears gedragen zich als echte diva's in winkelcentrum

08.09.2016 -

Ellen DeGeneres en Britney Spears gingen samen naar een winkelcentrum. Maar Ellen zou Ellen niet zijn als daar meer achter zit dan een simpel tripje. De presentatrice vond namelijk dat ze alles konden maken, want ze zijn natuurlijk echte celebs. Dat vraagt om echt diva-gedrag.


De twee blondines pakken alles mee wat ze pakken kunnen zonder te betalen en vertellen kinderen dat ze niet moeten studeren want als celebrity verdien je veel meer geld. Het is wel duidelijk dat Brit zich niet altijd even gemakkelijk voelt bij de fratsen van Ellen. Als de presentatrice namelijk een winkelbezoeker sommeert om geld uit de fontein te pakken voor hen, gaat dat de zangeres bijna te ver. 

Foto: YouTube

Reacties