×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Lindsay Lohan moet trouwring verkopen om geldproblemen'

08.09.2016 -

Lindsay Lohan zit naar verluidt krap bij kas sinds ze de verloving met miljonair Egor Tarabasov verbroken heeft. Daarom moet de actrice nu de ring die ze van hem kreeg verkopen.


Dat meldt Page Six op basis van bronnen. Naar verluidt kostte de ring Tarabasov driehonderdduizend euro. 'Ze kan die ring zeker voor vijftigduizend euro verpanden', aldus een ingewijde.

Bronnen rondom Tabarasov vertellen dat de financiën van de Rus er ook niet florissant voorstaan. Zijn vermogende ouders zouden zijn toelage inmiddels hebben bevroren en willen dat hij een rustig Russisch meisje zoekt.

Lindsay is nog steeds op reis om bij te komen van de breuk. Haar vader, Michael Lohan, hoopt dat ze snel weer gelukkig wordt in de liefde: 'Met een lieve, normale en nuchtere jongen', aldus vader Lohan.

Foto: Instagram Lindsay Lohan

Reacties