×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zorgen om gezondheid Meat Loaf door fans

08.09.2016 -

Fans van zanger Meat Loaf maken zich ernstig zorgen om zijn gezondheid. Dat bleek op social media toen de muzikant een interview gaf op BBC-radio.


Zo vroeg een luisteraar op Twitter zich af of Meat Loaf wel in orde was: 'Geweldig om Meat Loaf te horen op de radio maar oh jee, hij klinkt erg ziek. Arme man, klinkt alsof hij het echt moeilijk heeft'. Andere twitteraars vermoedden dat de rocker vlak voor de uitzending simpelweg te diep in het glaasje had gekeken.

Meat Loaf arriveerde bij de studios van de Britse BBC met een wandelstok. Hij vertelde tijdens het gesprek dat hij last heeft van een beknelde zenuw in zijn rug: 'Als ik zit gaat het wel maar zodra ik opsta is de pijn bijna ondragelijk', aldus de rocker.

Afgelopen juni zakte de 68-jarige rockster tijdens een optreden in Canada in elkaar. Geruchten over zijn gezondheid staken ook toen de kop op. De zanger liet na het optreden via Facebook weten dat hij uitgedroogd en vermoeid was.

Foto: BuzzE

Reacties