×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gwyneth Paltrow heeft spijt van online aankondiging scheiding

08.09.2016 -

Gwyneth Paltrow zou de aankondiging van haar scheiding van Chris Martin nooit meer zo aanpakken zoals ze in 2014 deed. Een online aankondiging is volgens haar niet meer de juiste manier.


Zo vertelt de actrice tijdens een interview met de website LinkedIn.

Gwyneth en Chris maakten na tien jaar huwelijk via haar website Goop bekend dat ze uit elkaar gingen. Er ontstond een ware hype na de aankondigng van het stel en Goop was lange tijd onbereikbaar. 'Goop was toen nog niet zo groot als het nu is. Het was nog iets heel persoonlijks, ik schreef alles in de eerste persoon', aldus de 43-jarige actrice.

De actrice ontkent dat ze de bekendmaking destijds met opzet via Goop deed om de website onder de aandacht te brengen: 'Ik had de aandacht totaal niet verwacht', zegt Gwyneth. De lifestylewebsite Goop heeft inmiddels meer dan een miljoen abonnees. 'Ik zou het niet weer zo doen. Dat is niet langer gepast', vervolgt de actrice.

Gwyneth heeft een goede verstandhouding met haar voormalige echtgenoot. Ze zorgen samen voor de opvoeding van hun twee kinderen, de 12-jarige Apple en 10-jarige Moses.

Foto: Instagram Gwyneth Paltrow

Reacties