×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Usher heeft ster op Walk Of Fame

08.09.2016 -

Usher heeft woensdag zijn ster op de beroemde Walk Of Fame gekregen. De zanger zegt alles te danken aan zijn fans.


'Dankzij jullie schittert deze ster hier', aldus de zanger.

Liefst 2587 sterren gingen hem voor maar woensdag mocht een stralende Usher dan eindelijk genieten van zijn ster op de beroemde Hollywood Boulevard. Verschillende vrienden van de zanger waren bij het evenement zoals Stevie Wonder en Will.i.am.

De 37-jarige Usher bedankte de aanwezige fans, zijn familie en vrienden: 'Ik vier dit niet alleen voor mezelf. Ik vier dit met de mensen die in me hebben geïnvesteerd, zij die me steunden in moeilijke tijden', aldus de achtvoudige winnaar van een Grammy Award.

Tijdens zijn soms emotionele toespraak roemde Usher ook muzikanten als Prince, Michael Jackson en James Brown, die volgens de zanger van grote invloed zijn geweest op zijn muziekstijl.

Foto: BuzzE

Reacties