×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dieven slaan slag in tourbus van Drake en Future

08.09.2016 -

Drake en Future zijn slachtoffers geworden van diefstal. Tijdens hun concert in Phoenix sloegen de dieven toe in een van hun tourbussen.


Dat meldt TMZ. De daders namen voor 2 tot 3 miljoen dollar aan juwelen mee. De dief is inmiddels ook opgepakt meldt de site. 

De rappers, die vorig jaar het gezamenlijke album What A Time To Be Alive uitbrachten, traden dinsdagavond op in de Talking Stick Resort Arena. Alle ogen waren op Drake en Future gericht, want de dieven konden ongestoord hun gang gaan. Volgens TMZ waren de juwelen van Future, maar was Drake ook erg overstuur toen hij van het nieuws hoorde. De Amerikaanse entertainmentsite heeft een filmpje online gezet waarin is te zien hoe hij boos reageert als hij op de hoogte wordt gebracht.
 

Foto: Instagram Drake

Reacties