×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontje Oscar Aerts mag voor het eerst naar buiten

07.09.2016 -

Het is een memorabele dag voor ouders Oscar Aerts en Jessica. Zij hebben vandaag zoontje Eli voor het eerst mee naar buiten genomen.


De kleine man lag veilig in zijn kinderwagen terwijl zijn mama op een bankje zit. Trotse papa Oscar deelt een kiekje van deze mijlpaal. 

Laat het duidelijk zijn dat Oscar dolgelukkig is met zijn kleine vent. Eerder vandaag deelde hij ook een knuffelig fotootje met Eli. De afgelopen weken deelde de acteur ook al regelmatig plaatjes van hemzelf met zijn zoon. 

Eli werd op 31 augustus geboren. Zijn volledige naam luidt Eli Benja Aerts. 

 

Voor het eerst naar buiten

Een foto die is geplaatst door Oscar Aerts (@oscaraerts) op

Foto: Instagram Oscar Aerts

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!