×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Madonna en Guy Ritchie hebben schikking getroffen om Rocco'

07.09.2016 -

Madonna en Guy Ritchie zijn tot een schikking gekomen in de voogdijzaak om zoon Rocco. Een paar uur voordat ze in de rechtbank moesten verschijnen hebben de twee de strijdbijl begraven.


Dat meldt TMZ. Zij beraden zich op de documenten van de rechtbank. Madonna en Guy lagen in de clinch om de voogdij over hun 16-jarige zoon Rocco. De jongen vertrok afgelopen december naar zijn vader toen hij tijdens de tour van Madonna ruzie kreeg met zijn moeder. 

Madonna beweerde dat haar ex-man Rocco tegen haar opzette. De twee kunnen al jaren niet goed met elkaar en vechten constant om de kinderen. Madonna was de strenge ouder en zij vond dat Guy te veel toeliet. 

Het lijkt er ook op dat het weer helemaal botert tussen Madonna en haar zoon. De zangeres bracht tijd met hem door in Londen en hij was tijdens de zomer een tijd bij haar. Een paar weken geleden waren ze, samen met Rocco's broer en zussen, in Cuba voor de verjaardag van de Queen of Pop. 

Wat de schikking precies inhoudt is niet bekend. 

 

Family Mambo Cuban Style!

Een video die is geplaatst door Madonna (@madonna) op

 

Foto: Instagram Madonna

Reacties