×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Halle Berry zet scheiding niet door'

07.09.2016 -

Halle Berry en Olivier Martinez lijken hun scheiding niet door te zetten. Volgens TMZ zijn de twee op hun vingers getikt door een griffier van de rechtbank omdat ze al maandenlang geen werk maken van de vorig jaar aangevraagde scheiding.


Halle en Olivier hebben een ultimatum gekregen. Als ze niet willen dat de zaak wordt verworpen, moeten ze de scheiding binnen afzienbare tijd doorzetten.

Ingewijden vertellen TMZ dat zowel Halle als Olivier de huidige situatie wel prima vindt. De twee zijn goede vrienden en zorgen samen voor hun driejarige zoon Maceo en Halle’s achtjarige dochter Nahla.

De vijftigjarige Halle zou daarnaast liever geen drie scheidingen op haar conto hebben. De actrice gelooft volgens TMZ bovendien dat haar huwelijk met Olivier nog te redden is als hij zijn woede-uitbarstingen onder controle weet te krijgen.

Foto: BuzzE

Reacties