×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Barry Hay dendert boekenlijst binnen

07.09.2016 -

Barry Hay zijn boek is nu al een groot succes. Hij bestormt de Boeken Top 10 met zijn biografie Hay.


De vorige week woensdag gepresenteerde biografie HAY van de hand van Sander Donkers komt nieuw binnen op de tweede plek.

Hay gaf vorige week woensdag overigens nog aan dat hij zich even heeft afgevraagd waar hij aan was begonnen toen hij ‘ja’ zei op de vraag of Sander Donkers een boek over zijn leven mocht schrijven. 'Halverwege had ik spijt dat ik eraan begonnen was. Maar toen dacht ik: ja, fuck it, billen bloot en gaan.'

Uiteindelijk is de Golden Earring-rocker wel blij met het resultaat, gaf hij verder aan. 'Ik pak het boek beet, begin ergens en denk: ja, het is best wel goed gelukt.'

Foto: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!