×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Eddie Izzard naar Carré

07.09.2016 -

Eddie Izzard gat optreden in Carré. Op 18 november doet de grappenmaker het Amsterdamse theater aan.


De voorverkoop voor de comedyshow start maandag om 10.00 uur, meldt organisator Mojo woensdag.

De Britse stand-upcomedian en acteur begon bijna drie jaar geleden aan een wereldtour door meer dan 28 landen. Hij stond toen ook een aantal keer in de Heineken Music Hall. Daarnaast was een hele reeks van zijn shows op het Londende West End uitverkocht en speelde hij in 49 van de 50 Amerikaanse staten.

Izzard komt nu nog eenmaal terug naar Europa voor een speciale reeks voorstellingen van Force Majeure: Reloaded. Mojo noemt Force Majeur de meest uitgebreide comedytour ooit. Izzard was de eerste stand-upcomedian die een show deed in de Hollywood Bowl en trad onder meer ook op in Frankrijk en Duitsland, waar hij zijn shows Stripped en Force Majeure in het Frans en Duits speelde. Deze herfst gaat hij in het Spaans optreden in Spanje.

Foto: Instagram Eddie Izzard

Reacties