×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Shakira viert de verjaardag van haar vader

07.09.2016 -

Shakira haar vader is 85 geworden en dat moet gevierd worden. De zangeres is daar natuurlijk bij en deelt de feestelijke foto's met haar papa.


Ook deelde Shakira een selfie waarop ze tussen haar beide ouders in poseert. Daarbij bedankte ze iedereen die haar vader een fijne verjaardag heeft gewenst.

Shakira's vader William Mebarak Chadid is van oorsprong Libanees. In 2013 vertelde de zangeres tijdens de lancering van een door hem geschreven boek dat hij in hun Colombiaanse thuisstad bekender is dan zij: 'In Barranquilla is mijn vader niet de vader van Shakira, maar ben ik de dochter van William, en hij is de beste vader die ik me had kunnen wensen.' 

 

Feliz 85avo cumpleaños papi!! Shak

Een foto die is geplaatst door Shakira (@shakira) op

 

Gracias a todos por sus mensajes de cariño y buenos deseos para mi papa en su cumple!! Muah! Shak

Een foto die is geplaatst door Shakira (@shakira) op

Foto: Instagram Shakira

Reacties