×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rechtszaak tegen Bill Cosby op 5 juni

07.09.2016 -

Het is nog ver weg, maar de datum van de rechtszaak tegen Bill Cosby is voorlopig vastgesteld op 5 juni 2017. De acteur staat terecht vanwege vermeend seksueel misbruik.


De rechtszaak tegen Bill Cosby wegens seksueel misbruik is voorlopig vastgesteld op 5 juni 2017. Dat heeft de rechter in Norristown (Pennsylvania) dinsdag gezegd tijdens een hoorzitting. Dat geeft beide partijen maanden de tijd zich voor te bereiden op de ongetwijfeld harde strijd over de bewijsvoering.

De 79-jarige Amerikaanse komiek wordt ervan beschuldigd in 2004 een vrouw te hebben gedrogeerd en aangerand in zijn huis. Het is maar een van de tientallen vergelijkbare aantijgingen door de jaren heen. Cosby ontkent iets te hebben misdaan.

Foto: BuzzE

Reacties