×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Robbie Williams en Kylie Minogue weer samen de studio in

06.09.2016 -

Met Kids hadden ze een grote hit in 2000 en nu zijn Kylie Minogue en Robbie Williams weer samen de studio ingedoken.


Dat heeft de Australische zangeres tegenover news.com.au onthuld. Het duet komt waarschijnlijk op Robbie's nieuwe plaat, die later dit jaar moet uitkomen bij zijn nieuwe platenmaatschappij Sony. Kylie wil dat echter nog niet bevestigen. 'Waarop hij komt, kan ik nog niet zeggen maar het is erg leuk geworden', zegt ze.

De samenwerking met Robbie is niet het enige nieuwe materiaal dat Kylie momenteel bezighoudt. Er komt ook een nieuwe versie van haar kerstalbum Kylie Christmas aan. Het origineel, dat onder meer duetten met Iggy Pop, James Corden en zus Dannii Minogue bevat, kwam vorig jaar uit.

'
Ik werk momenteel aan verschillende dingen. We hebben een paar heel leuke toevoegingen voor het kerstalbum dit jaar en ben ook bezig met ander nieuw materiaal', aldus Kylie.

Foto: YouTube

Reacties