×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gerard Joling en Gordon betalen uitvaart deelnemer Ff Geen Cent Te Makken

06.09.2016 -

Gerard Joling en Gordon moeten afscheid nemen van een oud-deelnemer van Geer en Goor Ff Geen Cent Te Makken. Theo Wilhelm overleed gisteren. Geer en Goor hebben nu gezegd dat ze zijn uitvaart gaan betalen.


Dat vertelde Gerard Joling in Koffietijd. 'Ik kan alleen maar zeggen dat ik zijn naasten heel veel sterkte toewens. Het was een pure man', zei Gerard. 'Triest. Ik moet je zeggen, het is een heel vreemd verhaal, ik kreeg gisteren een sms van Gordon dat die familie het heel moeilijk kan betalen dus of wij dat zouden doen. Dus ik heb gezegd dat gaan we doen', ging de zanger verder. 

'Hij heeft ons ook zoveel gebracht', zei Geer. Voor de kosten van de uitvaart stappen ze niet naar het Ouderenfonds, dat betalen Gerard en Gordon zelf vertelde Geer. 

De zanger vindt het jammer dat hij Theo niet meer heeft kunnen zien voor zijn overlijden. Gordon is nog wel bij de man op bezoek geweest, zo meldde hij op Facebook. 'Ik leerde hem kennen als een verschrikkelijk lief mens die zijn laatste jaren in eenzaamheid heeft door gebracht. Ik was een paar weken geleden nog bij hem langs gegaan omdat hij mij nog zo graag wilde zien. Een lach, een traan voor deze goedzak als ik aan hem denk. Rust zacht lieve man je hebt er toe gedaan, jouw verhaal zit voor altijd in mijn hart en ik denk bij velen met mij. Dag lieve Theo', schreef Goor. 

 

Foto: Facebook Gordon

Reacties