×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Stemproblemen voor Beyoncé: concert afgelast

06.09.2016 -

Beyoncé heeft een concert af moeten zeggen vanwege stemproblemen. Queen Bey is ziek kreeg van haar dokter het advies om een paar dagen rust te houden.


Het concert dat Beyoncé woensdag zou geven in de Amerikaanse staat New Jersey gaat daarom niet door. 

Volgens CBS gaat het maar om één geannuleerd optreden, de concerten die staan gepland voor later in de week gaan vooralsnog gewoon door. De show in East Rutherford van woensdag, is verplaatst naar 7 oktober.

Beyoncé vierde afgelopen weekend haar 35ste verjaardag, onder andere met een bezoekje aan het presidentiële buitenverblijf Camp David, waar ze tijd doorbracht met Michelle Obama. Voor maandagavond (plaatselijke tijd) zou er een jaren 70-feestje gepland staan in New York. Het is niet bekend of die verjaardagsfuif wel doorgaat.

Foto: Instagram Beyonce

Reacties