×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

O jee! Zwangere Monique ziek op bed in Thailand

05.09.2016 -

Monique is in Bangkok met haar vriend André Hazes jr., maar het zit de blondine niet mee. Ze ligt nu ziek in bed, waardoor ze niet eens kan genieten van het tripje met haar vent.


'Ik lig al 1,5 dag plat', schrijft ze bij een foto van haarzelf op Instagram. 'Echt totaal geen energie over om nog iets te bezichtigen hier in Bangkok.' 

De zwangere vriendin van André wil niet ook nog de baby in haar buik in gevaar brengen, dus blijft ze goed eten en drinken. 'Maar ook dat gaat met moeite. Hopelijk sterk ik aan voordat we terugvliegen', tikt ze verder. 

André Hazes jr. is er nu noodgedwongen op uit zonder zijn vriendin. Gelukkig heeft hij gezelschap van twee vrienden van hen. 

 

 

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) op

Foto: Instagram Monique

Reacties