×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver heeft geen sportschool nodig door tweeling

05.09.2016 -

Naar de sportschool om een strakke buik te krijgen? Nicolette Kluijver hoeft er de deur niet voor uit. Zij heeft haar tweeling en het optillen van die kinderen zorgt al voor genoeg training.


Nicolette plaatste een kiekje met haar twee kinderen op Instagram. 'Wie heeft een sportschool nodig', schrijft ze erbij. 

De presentatrice beviel in november 2014 van haar tweeling. Het jongetje draagt de naam Jesse Joost, vernoemd naar zijn papa Joost Staudt, en het meisje heeft Ana-Sofia Isabella. Samen kregen Nicolette en Joost ook al een dochter in 2012, genaamd Isabella Floortje. In datzelfde jaar, nog voor de geboorte van Isabella, trouwden Nicolette en Joost. 

 

#whowneedsagym #twins

Een foto die is geplaatst door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Foto: Instagram Nicolette Kluijver

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!