×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ongeluk bij Arie Boomsma op de set

04.09.2016 -

Er is een ongeluk gebeurd op de set van Kitchen Impossible, het nieuwe programma van Arie Boomsma en chef Robert Kranenborg. Vrijdag viel er een verhuislift om.


Volgens een woordvoerster van Net5 raakten daarbij een productiemedewerker en de eigenaar van het restaurant bekneld. Ze zijn lichtgewond. De productiemedewerker is nog in behandeling, zegt de Net5-woordvoerster zondag. Arie Boomsma, Robert Kranenborg en de acht kandidaten van het tv-programma zijn ongedeerd. De verhuislift stond bij het naastgelegen restaurant. De inspectie SZW doet onderzoek naar het ongeluk.

In Kitchen Impossible stoomt Robert Kranenborg mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking klaar voor een baan in de horeca. De acht stagiaires hebben verschillende beperkingen, zoals Gilles de la Tourette, doofheid of het Syndroom van Down. Ze krijgen vier weken les van de topkok. Net5 zendt Kitchen Impossible vanaf woensdag 30 november uit.

Foto: BuzzE

Reacties