×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: John Legend en Chrissy Teigen maken muziek voor dochtertje Luna

02.09.2016 -

Multitalenten John Legend en Chrissy Teigen hebben hun muzikaliteit ingezet om dochtertje Luna te vermaken. John kruipt achter de piano en Chrissy neuriet en zingt voor het meisje.


Chrissy plaatste een video van het lieve moment op Instagram. 'Het nooit stoppende lied', grapt ze erbij. Ze doelt op haar echtgenoot John Legend die tot in den treure het zelf deuntje op de piano speelt. Luna lijkt ook niet erg onder de indruk. 

John en Chrissy hun dochtertje Luna is geboren op 14 april 2016. Het was niet makkelijk voor de twee supersterren om een kindje te krijgen. Zij moesten hiervoor IVF toepassen. Nu is het echtpaar, getrouwd sinds 2013, dolgelukkig dat ze een kindje hebben. 

 

the never-ending song

Een video die is geplaatst door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

 

Foto: Instagram Chrissy Teigen

Reacties