×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mama achterna: dochter Cindy Crawford wint modellenprijs

02.09.2016 -

De dochter van Cindy Craword gaat duidelijk haar moeder achterna. De 14-jarige Kaia Gerber heeft als model een prijs in de wacht gesleept voor beste doorbraak in de modellenwereld. Die krijgt ze bij de New York Fashion Week.


Het jonge model tekende in juli van 2015 een contract bij het prestigieuze bureau IMG, ze was toen 13 jaar oud. Drie jaar eerder had ze haar eerste klus, voor het kinderlabel van Versace. Ze werd eerder dit jaar het gezicht van de zonnebrillenlijn van Miu Miu en stond in april samen met haar moeder op de cover van de Franse Vogue. Deze maand siert ze voor het eerst een voorpagina in haar eentje, die van het magazine Pop.

De tiener lijkt als twee druppels water op haar moeder, één van de supermodellen van de jaren 90. Tot ze zelf modellenklussen kreeg, zag Kaia zelf de gelijkenis niet, vertelde ze deze week aan Entertainment Tonight. 'Ik hoor het al mijn hele leven, maar toen ik voor het eerste professionele foto's van mezelf naast die van mijn moeder legde, dacht ik; oh ja.'

Kaia, die dit weekend 15 wordt, heeft ook al haar eerste acteerklus te pakken: in de tv-film Sister Cities die deze week in première ging.. De award die ze tijdens de New York Fashion Week krijgt, is onderdeel van de Daily Front Row Fashion Media Awards die Marc Jacobs uitreikt.

 

September issue ?! thank you thank you thank you @thepopmag !! cover story out now

Een foto die is geplaatst door Kaia Gerber (@kaiagerber) op

Foto: Instagram Cindy Crawford

Reacties