×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe Sneijder-Cabau is tegenwoordig piloot

02.09.2016 -

Als je zoveel vliegt als Yolanthe Sneijder-Cabau dan ben je wel een keer nieuwsgierig naar de cockpit. Yo mocht een keer naar binnen en mocht zelfs plaatsnemen op de plek van de captain.


De presentatrice is onderweg naar Atlanta en Haiti. Na een video waarin ze haar volgers gedag zwaaide plaatste ze een kiekje van haarzelf op de stoel van de bestuurder van het vliegtuig en met zijn pet op. 'Ja, ik vlieg deze keer zelf. Ik hoop dat mensen niet angstig worden nu.'

Daarna komt er ook nog een videootje met de rest van het personeel. 'Ja, we vertrekken nu!' staat erbij. In het filmpje praat Yo in de microfoon en kondigt ze aan dat ze gaan vertrekken naar Atlanta. Goede vlucht!

 

Taking off again... #Atlanta #Haiti #FilmingReunited

Een video die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

 

Did I mention I'm flying it myself ? Hope the peeps in here don't get anxieties now

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

 

Yep taking off now

Een video die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

Foto: Instagram Yolanthe Sneijder-Cabau

Reacties