×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Britney Spears hoopt op leven zonder spotlights voor zoons

02.09.2016 -

Zelf was ze al als klein meisje bekend door haar deelname aan de Mickey Mouse Club, maar Britney Spears hoopt dat haar zoons dit bespaard blijft. Volgens haar is het een beetje te veel om mee om te gaan.


'Ze vinden het cool wat ik doe', zei Britney donderdag in een radio-interview over Sean Preston (10) en Jayden James (9). Maar de zangeres gaf volgens US Weekly aan dat de jongens nog niet echt snappen hoe beroemd hun moeder nu precies is.

'De grootheid ervan en de beroemdheid, ik denk niet dat ze dat bevatten, en kunnen begrijpen hoe dat voor hun zou zijn', aldus Britney. 'En ik hoop dat ze dat nooit hoeven te snappen, want het is eigenlijk een beetje te veel om mee om te gaan.'

Alhoewel ze voor haar kinderen een andere toekomst hoopt, zei de zangeres dat zij zelf geen spijt heeft van de keuzes die ze heeft gemaakt.

Foto: Instagram Britney Spears

Reacties