×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes jr. en Monique feesten met Belle Perez in Bangkok

02.09.2016 -

André Hazes jr. en zijn Monique genieten van een welverdiende week vakantie. De twee zijn met vrienden naar Bangkok vertrokken en daar is ook Belle Perez. Dat vraagt om een goed avondje stappen.


André, Monique en Belle delen volop filmpjes en foto's van hun gezellige avondje uit. De aandachttrekkers zijn natuurlijk vooral de twee zwangere dames. Monique is al iets verder gevorderd in haar zwangerschap, dus haar buik is al wat groter, maar Belle haar babybuikje is ook al goed te zien. 

'Bellyalert in Bangkok', grapt de Belgische bij een foto van haar en de blonde Monique. Op een video gedeeld door Monique is te zien dat iedereen geniet van hun avondje in de club. Ze dansen erop los, drinken een lekkere cocktail en lachen wat af. Ook Belle haar man Wouter is van de partij. 

Zowel André als Belle treedt vanaf op in Bangkok. 

 

Bellyalert in Bangkok #mommy #mommytobe #pregnant #feelinggood #babyboys #inlove #nightout #dancing @moniquenoell

Een foto die is geplaatst door Belle Perez (@realbelleperez) op

 

Nightout in Bangkok

Een foto die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Dansjes doen @glowinthedark_

Een video die is geplaatst door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Avondje uit!!!

Een foto die is geplaatst door Andre Hazes Jr (@andrehazesjr) op

 

Foto: Instagram André Hazes jr.

Reacties