×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Wesley en Yolanthe denken aan adoptie

02.09.2016 -

Yolanthe en Wesley Sneijder willen graag een kind adopteren. “Dat is wel iets waar we het over hebben”, aldus Yolanthe.


De adoptieplannen van het stel komen maandag aan bod in Story Of My Life, het nieuwe programma van Linda de Mol. Daarin worden Wesley en Yolanthe met behulp van schmink zestig en negentig jaar oud gemaakt. Als zestigers zeggen de twee dat ze hopen een of twee kinderen te hebben geadopteerd.

“Dat is wel iets waar we het over hebben, maar niet in interviews”, zei Yolanthe, die in oktober beviel van zoontje Xess Xava, in RTL Late Night. “Maar nu kwam het gewoon ter sprake.” De presentatrice vertelde dat ze na verloop van tijd vergat dat ze werd geïnterviewd. “Toen we na de opnames in bed lagen, zeiden we tegen elkaar: we weten eigenlijk niet meer wat we gezegd hebben. Daar dachten we helemaal niet over na.”

Yolanthe vond het ‘heel raar’ om ineens zestig en negentig jaar oud te zijn. “Je voelt je gewoon anders. Je bent natuurlijk gewoon jong en je bent wie je bent, maar het is zo raar.”

De liefde van haar man raakte Yolanthe. “In het wereldje waarin ik leef is uiterlijk heel belangrijk. Je denkt automatisch: ik moet er ook op en top uit zien voor mijn man. Maar als je hem zo hoort praten, is hij daar helemaal niet mee bezig. Dat vond ik heel erg lief. Hij houdt echt van mij en niet van alle toestanden erom heen. Dat wist ik wel, maar dat zeg je niet zo snel.”

Wesley en Yolanthe hebben als hoogbejaarden ook lol gehad. “We hebben een filmpje gemaakt waarop we de Macarena dansen. Wesley zegt nu heel vaak: ik kan niet wachten tot ik daar straks zit met dat vrouwtje van negentig jaar.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties