×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Een eerste blik op het gezichtje van zoon Evgeniy Levchenko en Victoria Koblenko

01.09.2016 -

We weten al bijna een maand dat hij op deze wereld is, maar het gezichtje van Kiy Levchenko hadden we nog niet gezien. Nu is er voor het eerst de mogelijkheid om het gezichtje van het zoontje van Victoria en Evgeniy te bekijken.


Papa Evgeniy deelt een kiekje met zijn zoon op Instagram. Helaas voor de kleine Kiy heeft zijn papa de speen afgepakt om er lekker zelf op te sabbelen. Gelukkig lijkt Kiy er niet heel erg mee te zitten. 

Afgelopen maand werd bekend dat de zoon van Evgeniy Levchenko en Victoria Koblenko geboren is. Tot nu toe is er alles aan gedaan om zijn gezichtje buiten beeld te houden. Nu is er voor het eerst een blik te werpen op zijn gezichtje. 

De kersverse ouders weten al wel dat het leven van een moeder en vader niet altijd over rozen gaat. Victoria heeft bijvoorbeeld erg last van haar borsten door de borstvoeding. Maar gelukkig zijn er overal oplossingen voor. 

 

UFO

Een foto die is geplaatst door Evgeniy Levchenko (@elevchenko) op

Foto: Instagram Evgeniy Levchenko

Reacties